Thursday, March 26, 2020

Recenzie "Tu ai iubi un om ca tine?" de Cristi Grosaru


Titlu: Tu ai iubi un om ca tine?
Autor: Cristi Grosaru
Editura: Stylished Books
Număr pagini: 109
Gen: Dezvoltare personală


Nu obișnuiesc să citesc cărți de acest gen, dar pot spune că aceasta mi-a plăcut nespus. Începând cu titlul care m-a atras și care mi s-a părut foarte original, până la învățăturile pe care această carte le împărtășește. 



Încă de la prima pagină m-a captat cu acele citate interesante și sugestive. Chiar la un moment dat, mi-a inspirat puțin din aerul lui Osho sau Buddha, în varianta motivațională.



Ce mi-a plăcut cel mai mult, a fost multitudinea de citate motivaționale, complexe și expresive adunate la începutul unui nou capitol. Un lucru bun pe care l-am remarcat a fost și faptul că autorul, Cristi Grosaru, pune întrebările corecte. Ce înseamnă asta? Ei, bine... având în vedere că el pornește un monolog interior în care abordează o mulțime de teme unele filozofice, altele de cunoaștere personală (de la ideea mulțumirii de sine până la aprecierea lucrurilor din jur, bani, viața), în tot acest proces, el presară câteva întrebări inteligente la care o persoană e echilibrată ar putea găsi cu ușurință un răspuns. 



Voi ce ați răspunde la întrebarea: Tu ai iubi un om ca tine?



Recomand această carte pasionaților genului dezvoltare personală.📖😊


Cartea o puteți găsi pe site-ul editurii Stylished Books: https://stylishedbooks.ro/tu-ai-iubi-un-om-ca-tine?gclid=Cj0KCQiAqY3zBRDQARIsAJeCVxOjRkIu1NsRS7NcapPc3JdsN-ZA-4XSynCd3VywzuB4Lm_mKYoKpJYaAiNwEALw_wcB

Cu drag, 
Șoarecele de bibliotecă

No comments:

Post a Comment