Friday, October 2, 2020

Recenzie seria ,,Aşii de inimă" - Crina Stanciu

 



Titlu: Aşii de inimă
Autor: Crina Stanciu
Editura: Stylished Books
Număr pagini: 1145
Categoria: Literatura contemporană


E timpul să vă povestesc despre cărţile preferate. Cele trei volume din seria „Aşii de inimă” mi-au ţinut companie pe toată perioada cât m-am pregătit pentru admiterea la doctorat. Pot spune că mi-au şi purtat noroc, iar în puţinele pauze pe care le-am avut mi-au oferit cea mai frumoasă poveste de dragoste „asezonată” cu mult suspans, mister, acţiune, adrenalină şi senzualitate.

Am pătruns neiniţiată în lumea cartoforilor alăruri de Rosemary. Am observat în ce constă patima pentru jocurile de noroc şi am străbătut pas cu pas călătoria iniţiată de aceasta. Totul porneşte de la dorinţa ei arzătoare de a afla ce i s-a întâmplat tatălui său, iar atunci când i se oferă oportunitatea de a munci în Las Vegas, nimic nu o opreşte să accepte. Ceea ce nu ştie este faptul că îi este sortit să-şi întâlnească alesul inimii, care e nimeni altul decât Lukas Halstein, cel mai puternic şi viclean magnat din oraş.

Culmea ironiei, Lukas este cel fascinat de frumoasa brunetă încă de la început şi nu invers. Deşi, atunci când o întâlneşte jucând la mesele lui de poker, acompaniată fiind de unul dintre duşmanii săi, doreşte să o gonească din Oraşul Păcatelor, ambiţia şi dârzenia ei de a-l confrunta îl uimeşte peste măsură. De aici şi până la o iubire intensă nu mai e decât un pas.

Bărbatul pare mai hotărât ca niciodată să o cucerească şi este dispus să facă orice pentru a fi doar a lui. Dovezile sunt numeroase, fascinaţia lui pentru ea creşte de la o zi la alta şi astfel Rose este tot mai aproape să afle adevărul. Totodată, deţine şi cel mai puternic aliat. Şi chiar dacă responsabilul pentru moartea tatălui său nu este un criminal comun, ci unul dintre cei mai aprigi inamici ai lui Lukas, Rose nu este dispusă să renunţe.

Se produce o întorsătură dramatică în momentul în care Lukas descoperă că tatăl său ar putea fi considerat vinovat pentru moartea lui Michael Arrington (tatăl lui Rose). Pentru a se convinge că este doar o greşeală, acesta alege să afle singur adevărul lăsând-o pe fată singură şi vulnerabilă în faţa mârşăviilor lui Austin de LaBassiesse.

Ritmul acţiunii devine mai alert ... Michael Arrington nu este mort. Rose află că este nepoata lui Austin de LaBassiesse şi viitoarea moştenitoare a întregului său imperiu. Şi acum va trebui să aleagă. Bani şi putere sau iubire? Aici se va încheia povestea lor de dragoste sau vor fi mai uniţi ca niciodată?

Este mai bine să descoperiţi singuri. Sunt convinsă că veţi fi fascinaţi de această poveste deoarece accentul este pus pe comportamentul şi acţiunile personajului, conturate minuţios şi cu rigurozitate, adrenalina vă va purta în situaţii neprevăzute, iar suspansul vă va ţine cu sufletul la gură. Veţi fi purtaţi pe culmi nebănuite şi veţi dori să aflaţi tot mai multe detalii. Nu există cale de întoarcere. Şi nici aşteptarea nu este o variantă. Sunt sentimentele pe care le-am simţit de la început şi până la sfârşit.

Încă nu v-aţi convins? Nu cred asta!

Cu drag,
Şoarece de bibliotecă!
(Andreea Pop)

Aceaste cărţi mi-au fost oferite de editura Stylished Books pentru a scrie o recenzie. Le mulțumesc pentru aceste exemplare. M-am bucurat din plin de ele! Sper să vă placă și vouă, dragi șoricei!
            Cărţile le găsiţi aici.