Monday, November 21, 2022

RECENZIE: ,,Zeița pasiunii"

 

Titlu: Zeița pasiunii 

Autor: Silviu Bacuiani 

Număr pagini: 100

Editura: Mybestseller


❤️ Iubirea este forță. Puterea de a ocroti strângând în brațe femeia iubită, de a alunga grijile culegând un zâmbet, de a emana pozitivism folosind cuvinte alese.


❤️ Iubirea este sprijin. Puterea de a vedea frumosul și unicitatea femeii de lângă tine.


❤️ Iubirea este pasiune. O flacără aprinsă care arde necontenit, mocnit sau puternic, până la ultima suflare fără a-și epuiza resursele.


❤️ Iubirea este cuvânt, șoaptă, melodie. Un izvor de energie care se contopește în cele mai pure sentimente și trăiri. Descrise intr-o manieră elegantă, poetul te îndeamnă să guști din aromele dragostei, uneori cu chibzuință, alteori cu patos. Odată acaparat în mrejele ei, inima preaplină de iubire emană și în jurul său. Îi atrage și pe alții, cei care sunt dispuși să primească și să ofere. Procesul de iniţiere se aprofundează zi de zi. Apar lucruri noi. Ai făcut primii paşi. Înaintezi tot mai mult. Ai ascultat cântecul. Ai învățat versurile și acum ... dansezi, în ritmul tău, în ritmul ei, în ritmul vostru. Cât de departe ai ajuns? Până la împlinire.


❤️ Un amalgam de trăiri și gânduri puternice. Acestea sunt stările pe care a reuşit Silviu Bacuiani să mi le transmită. Mie și altor cititori. El a lansat invitația, a deschis ușa și ne așteaptă cu interes să-i cunoaştem universul. Cel încărcat cu fantezie, cu versuri care dansează pe propria melodie, cu perfecțiunea care doar prin cuvinte și rime poate fi atinsă, cu puterea de a trăi cu intensitate fiecare moment. Nu este magic? Ce mai aștepți?


❤️ Îndrăznește, iubește și bucură-te!

Îi mulțumesc autorului pentru acest exemplar! Mie mi-a plăcut mult! Sper să vă placă și vouă!

Găsiți cartea aici.

No comments:

Post a Comment