Sunday, May 3, 2020

Recenzie "Drumul spre mine" de Hanna Lee


Titlu: Drumul spre mine 
Autor: Hanna Lee 
Editura: Stylished Books 
Număr de pagini: 268
Gen: Dragoste 

"El, un bărbat însurat, pregătit oricând pentru o nouă aventură extraconjugală.

Ea, o femeie independentă care mereu obține ceea ce vrea. Iar acum îl vrea pe el. 

Situația devine aparent ideală, mai ales când primește aprobarea soției, dar prinsă în acest joc al seducției, Carina realizează că secretele pe care le ascunde pot răni mai tare decât propriile sentimente. Sentimente ce cresc foarte repede pentru un bărbat care nu poate fi doar al ei."


Este prima carte pe care o citesc de la Hanna Lee și pot spune că sunt încântată. Ultimele 100 de pagini nu știu cum le-am citit și eram cu sufletul la gură să văd ce se întâmplă până la final.


Mi-au plăcut mult momentele amuzante dintre femeile nebunie care puneau la cale destrămarea căsniciei uneia dintre ele, cu ajutorul celorlalte două și replicile interesante dintre Carina și Cătălin. 

Mi-a plăcut faptul că autoarea a urmărit mai multe planuri și am putut vedea evoluția tuturor personajelor și a relațiilor dintre ele.


Pot spune că încă de la început mi-a plăcut ideea cărții și faptul că acțiunea se petrece, în cea mai mare parte, în București. Finalul m-a surprins plăcut și nu mă așteptam ca o relație destrămată să ducă la ceva frumos, aranjând mai multe destine și împletindu-le armonios.


Mi-au plăcut tipologiile alese personajelor și am văzut cât poate fi de complicată dragostea și căile ei. Am învățat că, indiferent de vârstă, iubirea vine când te aștepți mai puțin și poate să te nenorocească sau să te ducă în al nouălea cer.


Recomand cu drag această carte persoanelor peste 18 ani, pentru că elementele picante acestui gen nu lipsesc din ea, făcând-o o carte pentru adulți. 

O puteți comanda de pe site-ul editurii Stylished Books avansând link-ul următor: https://stylishedbooks.ro/drumul-spre-mine

Vreau să mulțumesc Stylished Books pentru frumoasa colaborare și pentru cartea citită.

Vă doresc lectură plăcută și la cât mai multe cărți!

Cu drag, 

Șoarecele de bibliotecă 

No comments:

Post a Comment